Gry Tenvik Rahd


Jeg har alltid hatt en stor kjærlighet for keramikk, og etter mer enn 30 år med hardt arbeid og utforskning, kan jeg med stolthet si at jeg har funnet min lidenskap og ekspertise i denne fantastiske kunstformen. Det som driver meg er ikke bare å skape vakre og funksjonelle gjenstander, men også å dele min kjærlighet for keramikk med andre. Jeg elsker å snakke med kunder om deres ønsker og behov, og å skape keramikk som reflekterer deres personlighet og stil.

Jeg tror også at det å være en god keramikker betyr å være en empatisk og snill person. Jeg bryr meg om mine kunder og samfunnet rundt meg, og jeg ønsker alltid å bruke min kunst for å gjøre en forskjell. Det er en glede å se på noen av mine verk som nå pryder hjem og bedrifter over hele landet, og å vite at jeg har bidratt til å skape noe unikt og enestående som vil bli satt pris på i mange år fremover.

Hvis du noen gang er i nærheten av Nøtterøy, må du gjerne komme innom mitt utsalg og se på min keramikk. Jeg lover at hvert eneste stykke er håndlaget med kjærlighet og omsorg, og at du vil finne noe som appellerer til deg. Mitt håp er at min keramikk vil berøre deg på samme måte som den har gjort for meg i alle disse årene, og at den vil bringe glede og skjønnhet inn i ditt hjem og liv.